Då närmar vi oss slutet av 2018 och med det kommer här ett sista nyhetsbrev från styrelsen innan vi tar julledigt.

Nacka kommun har långt gångna planer på att inrätta en återvinningsstation på Tallbacken. Flera mindre återvinningsstationer kommer att upprättas inom hela Sickla men vi får också en egen. I övrigt samarbetar styrelsen med intilliggande bostadsrättsföreningar kring kommunens byggplaner. Som privatperson kan synpunkter också lämnas in via kommunens hemsida. Länkar till projektet finns på Brf Tallekens hemsida. Kommunen beräknar att granskningsperioden kommer att äga rum under andra kvartalet 2019.

De pelargoner vi planterade i våras blev ju helt vidunderliga i sin blomning – även om sommaren var het. Tack till alla i huset som pysslade om dem och tack nu också till boende Åsa som rensat upp i lådorna inför vintern.

En liten påminnelse om att BoVera är nu del av Fastumgruppen och de har infört nya rutiner kring autogiro. Missa inte de infolappar som sitter uppe kring hur du som har autogiro ska gå till väga.

Sist men absolut inte minst! Styrelsen har med boende Sunes hjälp köpt in en ny julgran som nu glittrar i entrén.

Styrelsen samlas igen i januari.  Du kan alltid maila oss på styrelsen@brftalleken.se om det är något du undrar över. För knasigheter med fastigheten kontaktar du i första hand teknikförvaltning och för frågor om avgift eller hyra kontaktar du Fastum.

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt 2019!

Styrelsen