Det börjar bli dags att rusta upp inför höst och vinter. Välkomna till höststädning söndagen den 4 oktober kl. 10-13. 

Eftersom vi inte vill bidra till smittspridning håller vi oss främst utomhus även denna gång, med lite extra avstånd till varandra. Stanna hemma om du är krasslig! Det finns även möjlighet att hjälpa till genom att komma förbi och ta sig an en arbetsuppgift som man kan göra senare under veckan.

Under söndagen fokuserar vi på plantering och städning av utomhusmiljön. Vi kommer även behöva göra extra städning i cykelrummen och de förrådsutrymmen som finns. Om du vet med dig att du t ex ställt en motionscykel eller cykelkärra i cykelförrådet eller möbler utanför förråden ber vi dig ta hand om detta innan städdagen. 

Vänligen notera! Detta är sista tillfället att kvittera ut taggar till nya portsystemet. (Information om detta har skickats ut per mail.)

Vi avslutar dagen med kaffe och fika i solen då ni också får möjlighet att träffa oss i styrelsen, ställa frågor och lämna synpunkter. Som vanligt ber vi alla fundera på att ställa upp som styrelseledamot nästa år.

Hälsningar,
Styrelsen